marți, 19 martie, 2024

Prognoza meteo pentru vineri, 20 aprilie: temperaturi mici si ploi

Distribuie:

Publicat:

Vremea din 20 aprilie aduce vesti triste pentru: temperaturile scad fata de ziua de joi. Iata ce ne-a pregatit prognoza meteo ANM.

Vineri indeosebi in prima parte a zilei vor mai cadea unele averse slabe de ploaie local in sud si izolat in est, in timp ce in restul tarii cerul se va mentine variabil spre mai mult senin. Vantul va sufla moderat spre tare in sud-est si slab, cel mult slab pana la moderat in restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse in general intre 15 si 20 de grade la nivelul intregii tari, cu valori usor mai scazute asteptate in depresiunile din estul Transilvaniei (12-14 grade), dar si usor mai ridicate in Banat. Desi valorile termice vor fi in scadere fata de ziua de joi, acestea inca se vor mentine mai ridicate in comparatie cu media climatologica a perioadei

Vremea din 20 aprilie in Bucuresti
Racirea vremii se va simti din plin si in Capitala, unde temeparturile scad cu pana la patru grade fata de ziua precedenta. Cerul se va mentine innorat, iar vantul va sufla slab. Maximele si minimele se vor incadra intre  19°C si  8°C.

Prognoza meteo pentru 20 aprilie la munte
La munte va fi frig, temperaturile nu vor depsi 16°C, iar minima va atinge 4°C. Nu sunt conditii de ploaie, insa cerul va fi cuprins de nori pe tot parcursul zilei. 

Vremea continua sa fie capricioasa in continuare, iar prognoza meteo nu pare incurajatoare nici in ce priveste minivacanta de 1 mai. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img