marți, 19 martie, 2024

Prognoza meteo pentru vineri, 23 martie: ger, viscol si ninsori abundente

Distribuie:

Publicat:

Prognoza meteo pentru 23 martie nu este una fericita. Vremea de mentine in continuare rece, cu temperaturi minime. Va fi ninsoare viscolita in toata tara.

Prognoza meteo pentru 23 martie in tara. Vremea se va mentine deosebit de rece la aceasta data. Cerul va fi mai mult noros si se vor semnala precipitatii, in special pe parcursul zilei, pe arii extinse in jumatatea de sud-est a tarii, unde vor fi moderate cantitativ, si local in rest. Acestea vor fi mixte in Dobrogea, iar pe arii restranse si in Banat si Crisana si mai ales ninsori in celelalte zone, astfel ca se va depune strat nou de zapada.

Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in regiunile sud-estice, iar in prima parte a intervalului si in cele sud-vestice si la munte, cu viteze mai mari pe creste. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -3 si 7 grade, iar cele minime intre -11 si 0 grade.

Prognoza meteopentru Buxuresti, 23 martie. Vremea se va mentine deosebit de rece. Va continua sa ninga abundent in orele diminetii, cand si vantul va avea intensificari cu rafale de 50…55 km/h, viscolind temporar ninsoarea si diminuand vizibilitatea. Apoi, atat ninsoarea, cat si vantul, vor fi in diminuare ca intensitate, astfel incit seara ninsoarea va inceta, iar vantul nu va mai depasi 20…30 km/h. Grosimea totala a stratului de zapada, cand va inceta ninsoarea, va fi in medie de 25…35 cm. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 0 grade, dar intensificarile de vant din prima parte a zilei vor amplifica senzatia de rece. Temperatura minima de sambata dimineata va fi de – 4…-2 grade, potrivit ANM.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img