joi, 28 martie, 2024

Prognoza meteo pentru vineri, 26 aprilie: Cum va fi vremea in Vinerea Mare

Distribuie:

Publicat:

Prognoza meteo pentru Vinerea Mare anunta averse slabe de ploaie, pe arii restranse. Se vor semnala innorari trecatoare. Afla cum va fi vremea, vineri, in Bucuresti.

In Vinerea Mare vremea va fi in general frumoasa in toata tara, insa din nou unele averse slabe de ploaie isi vor face aparitia cu totul izolat in nordul Carpatilor Orientali, iar spre seara si in vestul extrem al Romaniei. Vantul va sufla moderat in Moldova si in sudul Banatului si mai mult slab in restul teritoriului. Maximele termice vor urca la pranz pana spre 20-25 de grade Celsius in Transilvania si Maramures, 23-28 de grade in Banat si Crisana (cu cele mai ridicate valori asteptate in vestul Banatului) si 20-25 de grade in Oltenia, Muntenia, Dobrogea si Moldova.

La munte, vineri, este prognozata o medie a temperaturii maxime de 14 grade Celsius. Minimele se vor situa intre 2 si 4 grade. 

Vremea in Bucuresti. Meteo 26 aprilie 2019
in Bucuresti vremea va fi frumoasa, iar maxima ar putea ajunge la valori termice de 24 de grade Celsius. Cerul se anunta in mare parte senin, iar vantul va sufla slab, cu 8 km/h. Pe timp de noapte, media valorilor termice se va inregistra in jurul a 8 grade Celsius.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img