vineri, 29 martie, 2024

Prognoza meteo pentru week-end

Distribuie:

Publicat:

In urmatoarele zile vremea va continua sa se incalzeasca, insa va fi usor instabila. Maine vor fi innorari accentuate in sud-vestul tarii si temporar in sud si in zona de munte, unde local se vor semnala averse si descarcari electrice. In restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene isi vor face aparitia doar izolat. Vor fi conditii de grindina. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu intensificari de scurta durata, in timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor incadra intre 18 si 25 de grade, cu cele mai ridicate valori in Lunca Dunarii.

Sambata vremea va fi apropiata de normalul termic al acestei date, astfel incat se vor inregistra temperaturi maxime cuprinse intre 17 grade in Oltenia si 25 de grade in Campia de Vest. Cerul va avea innorari temporar accentuate in sud-vestul si sudul tarii, precum si in zona de munte, unde, mai ales ziua, vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. In restul teritoriului, cerul va fi variabil si astfel de fenomene se vor semnala izolat, in special dupa-amiaza. Ziua vor fi conditii de grindina, iar noaptea de ceata.

Duminica, vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari, dupa-amiaza si seara, indeosebi in zona de munte, unde izolat vor fi averse slabe si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Valorile termice se vor mentine apropiate de cele normale specifice perioadei si se vor inregistra maxime cuprinse intre 20 de grade pe litoral si 26 de grade in vestul si estul tarii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img