marți, 19 martie, 2024

Proiect unicat pentru gimnastele Barladului

Distribuie:

Publicat:

In perioada 20-29 iunie, 2018, sub egida Primariei Barlad si a Consiliului Local Municipal, Clubul Sportiv Scolar Barlad – Sectia gimnastica – va derula, in premiera, un proiect international, in parteneriat public-privat.

Intitulat „Acces la Succes", proiectul (initiat si coordonat de Ana-Maria Iordache si Liviu Iordache) se va desfasura avand ca principal partener clubul privat din Italia „G&A Academy Asd” Torino. La activitati vor mai participa, in calitate de parteneri, Inspectoratul Scolar Judetean Vaslui, Federatia Romana de Gimnastica si Clubul Sportiv Municipal Onești. Astfel, la Barlad vor veni sase gimnaste italiene, însoțite de antrenoarea lor, cu scopul de a face schimb de experiență cu sportivele si antrenorii nostri. Din partea CSS Barlad la proiect vor lua parte toti antrenorii de gimnastica ai clubului, si, evident, un grup de 12 sportive din localitate.

„Activitatea va consta in antrenamente sportive tematice, activitati extracurriculare, innot si aquagym, dar si o serie de activitati pentru promovarea localitatii. Ne-am gandit sa ne ducem oaspetii sa viziteze mai multe obiective de interes turistic local. Pentru noi este o bucurie reala implementarea acestui proiect intrucat antrenoarea italiana care va insoti grupul de gimnaste este tocmai o fosta gimnasta a clubului nostru. Este vorba despre Alina Pascariu, una dintre primele sportive din Barlad promovate la lotul olimpic national. Acum, ea antreneaza in Italia de aproximativ trei ani”, a declarat Ana-Maria Iordache, antrenor de gimnastica la CSS Barlad.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img