joi, 25 aprilie, 2024

Promotii pentru toata familia, la KOTON, din Iulius Mall Iasi

Distribuie:

Publicat:

Iulius Mall Iasi le propune clientilor sa se bucure de oferte de Black Friday sambata, pe 25 noiembrie 2017. Promotii care te indeamna la shopping, pentru toate categoriile de varsta, sunt si in magazinul KOTON, situat la etajul 1 al Iulius Mall Iasi.

KOTON ofera ultimele tendinte in materie de vestimentatie, incaltaminte si accesorii, pentru femei, barbati, adolescenti si copii. Retailerul este cunoscut pentru gama extinsa de produse si preturile accesibile.

Colectiile pentru femei se adreseaza doamnelor si domnisoarelor moderne, stilate si interesate de moda. Printre liniile dedicate se numara: Basic, Business, Koton Plus (piese vestimentare cu marimi intre 40 si 50), Party Wear (imbracaminte pentru ocazii), Lingerie si Beachwear (costume de baie).

Colectia Ole este dedicata adolescentelor si tinerelor carora le place sa fie in pas cu tendintele si sa aiba o viata sociala activa. Koton Kids se adreseaza copiilor ai caror parinti doresc sa ii imbrace dupa ultimele trenduri. Colectia pentru barbati include doua linii: Casual si Business.

KOTON Jeans cuprinde o gama diversa de blugi, pentru femei, barbati si tineri. Colectia de accesorii reprezinta o alta atractie a brandului KOTON, datorita liniei trendy de bijuterii, genti si incaltaminte.

Afla ce alte oferte ti se pregatesc sambata, 25 noiembrie, pe site-ul Iulius Mall Iasi!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img