vineri, 29 martie, 2024

Protectia consumatorilor a inchis 5 terease din Eforie Nord

Distribuie:

Publicat:

Cinci terase din statiunea Eforie Nord au fost inchise temporar, vineri, de comisarii OPC, dupa ce, in urma unor controale, acestia au gasit mizerie, dar si alimente tinute in bataia soarelui.

Comisarii de la Protectia Consumatorilor au controlat, vineri, 20 de terase, iar in cazul a cinci dintre ele au decis suspendarea activitatii, din cauza conditiilor de igiena extrem de precare in care erau depozitate si pregatite alimentele, patronii acestora fiind invitati la sediul OPC cu documentele firmelor, potrivit ziare.com.

Potrivit reprezentantilor Comisariatului pentru Protectia Consumatorilor Constanta, pentru cinci agenti economici ce isi desfasoara activitatea pe faleza statiunii Eforie Nord a fost luata masura de oprire temporara de prestari servicii din cauza conditiilor mizerabile in care acestia isi desfasurau activitatea.

Potrivit acestora, produsele care urmau sa fie folosite la prepararea mancarii pentru clienti erau tinute in conditii insalubre, la temperaturi inalte, direct sub soare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img