sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Proteinele pe care trebuie sa le consumi daca vrei sa slabesti

Distribuie:

Publicat:

O dieta bogata in proteine favorizeaza cresterea masei musculare si topirea depozitelor de grasimi. Alimentele bogate in proteine inlocuiesc orice sursa de carbohidrati si lipide. Daca reusesti sa tii o dieta exclusiv cu proteine, aceasta te va ajuta sa slabesti considerabil, fara a petrece ore in sir in sala de fitness. Afla chiar azi de ce proteine ai nevoie!

Un aport considerabil de proteine iti ajuta muschii sa fie mai puternici si ajuta pielea, unghiile si parul sa fie mai puternice si sanatoase. Pentru a scapa de senzatia de foame incearca sa mananci mai multe mese pe zi (4-5), bazate pe proteine. Datorita pierderii in greutate, proteinele te ajuta sa ai o musculatura mai definita, o piele mai stralucitoare si sa arzi mai usor grasimile.

Chiar daca exista cateva critici asupra consumului ridicat de proteine, ele nu s-au dovedit a fi nocive decat oamenilor cu disfunctii renale. In rest, proteinele sunt benefice pentru toate functiile corpului, un control efecient al apetitului, imunitate si limitarea caloriilor consumate.

Fructele de mare. Cu totii cunoastem faptul ca fructele de mare sunt bogate in proteine si, cea mai buna parte este ca au in compozitie foarte putine grasimi. Fructele de mare sunt bogate in acizi grasi omega 3, care este foarte bun pentru inima. In plus, ajuta la circulatia sangelui si la topirea caloriilor in plus.

Ouale. Oul este unul dintre cele mai bune alimente pentru persoanele care isi doresc sa slabeasca. Ar trebui sa incluzi chiar de azi ouale in dieta ta, deoarece iti fortifica oasele, te ajuta sa te vindeci in orice afectiune ai avea si te incarca cu energie.

In plus, cel mai important este sa mananci galbenusul. Acesta te ajuta sa te simti plina. Astfel, nu vei mai simti nevoia sa iei alte gustari, pline de calorii. Daca iti doresti sa ai o zi plina de energie, include chiar de azi oul in alimentatia ta!

Somonul. In ciuda faptului ca este un peste gras, somonul este incredibil de sanatos si potoleste pofta de mancare cu succes. Este bogat in proteine, numerosi nutrienti si grasimi bune pentru organism.

Somonul aduce cu sine un substantial aport de iod, necesar pentru o functionare corespunzatoare a tiroidei. Datorita faptului ca are in compozitie acizi grasi omega 3, somonul ajuta la reducerea inflamatiilor, care joaca un rol destul de important in obezitate si boli metabolice.

Legumele crucifere. Legumele crucifere sunt broccoli, varza alba sau rosie si varza de Bruxelles. Acestea, la fel ca si alte legume, sunt bogate in fibre si dau senzatia de stomac plin. Mai mult decat atat, legumele crucifere au in compozitie cantitati insemnate de proteine, fibre, nutrienti si alte substante anticancerigene.

Tonul. Tonul este un aliment cu continut foarte scazut de calorii, dar unul foarte ridicat de proteine. Datorita faptului ca este un peste salbatic, este sarac in grasimi. Acest peste te ajuta sa cresti aportul de proteine, reusind in acelasi timp sa mentii numarul de calorii si grasimi la minimum. sursa: elle.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img