marți, 19 martie, 2024

Protest in comuna vasluiana Bunesti-Averesti. Localnicii au cerut socoteala consilierului local al PSD – FOTO/VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Duminica, 26 februarie, aproximativ 30 de persoane din localitatea vasluiana Plopi, comuna Bunesti- Averesti, au protestat in fata locuintei consilierului PSD, Donose Ioan. In sprijinul consilierului Partidului Social Democrat a sosit si Agripina Costel, viceprimarul comunei vasluiene. Din filmarile facute de protestari se poate observa cum acest individ habar nu are pe ce lume traieste, daramite de soarta drumurilor comunale. Ba mai mult, din videoclipuri reiese clar ca nu este cat de putin interesat de soarta satenilor care traiesc ca in evul mediu atunci cand ploua. Nu mai tarziu de noaptea de vineri spre sambata, un batran in varsta de 70 si ceva de ani din localitatea Plopi, a trebuie sa fie transportat cu o caruta trasa de cai pana la ambulanta, care, la randul ei, a fost nevoita sa mearga sute de metri in marsarier.

Dupa discutia avuta cu viceprimarul comunei Bunesti – Averesti si cu consilierul local, protestarii au cerut demisia viceprimarului Donose Ioan (PSD). Oamenii sustin ca acest politician rural nu le reprezinta interesul lor colectiv, individul fiind aservit primarului Taragan.

In general, oamenii sunt foarte nemultumiti de politica dusa de primarul Taragan impreuna cu intreaga sa clica de la PSD, insa se tem ca daca vor vorbi, li se vor taia ajutoarele de care marea majoritate dintre ei sunt pur si simplu dependenti. Totodata, protestatarii ii someaza pe edilul si viceprimarul comunei, sa se mobilizeze si sa curate rigolele de pe marginea drumului, dar si tuburile de la podete care sunt infundate. Pentru a vedea modul in care se face politica in comuna Bunesti- Avereti, va rugam sa vizionati videoclipurile de mai jos.

Cei care au protestat duminica, 26 februarie, vor astepta o saptamana pentru remedierea problemei cu drumurile de acces. Daca nu vor sesiza implicare, sunt hotarati sa mearga si sa protesteze in fata primariei Bunesti – Averesti.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img