joi, 28 martie, 2024

Protest SPONTAN in fata DNA: “Kovesi la poligraf. Ai fost acasa la Oprea?”

Distribuie:

Publicat:

Protest spontan la sediul DNA, miercuri dimineata. Deputatul PSD Liviu Plesoianu a venit miercuri la sediul DNA pentru a protesta fata de refuzul Laurei Codruta Kovesi de a merge la audieri in Parlament. Alaturi de parlamentar se afla aproximativ zece persoane.

Liviu Plesoianu a declarat ca o asteapta pe Laura Codruta Kovesi sa iasa din institutie pentru a-i adresa o singura intrebare: „Ati fost doamna Kovesi la Oprea acasa?”. Parlamentarul a afisat o coala de hartie, avand mesajul „Kovesi la poligraf. Ai fost acasa la Oprea?”.

„Intrebarile pe care trebuie sa i le adresez doamnei Kovesi sunt una: doamna Kovesi ati fost sau nu ati fost in casa la Gabriel Oprea in 2009? E foarte simplu. Doamna Kovesi sta baricadata in templul anticoruptie si refuza sa se prezinte in fata comisiei de ancheta legal constituita, desi mai nou are si o decizie a Curtii Constitutionale care o obliga. Domnia sa considera ca nu e bine sa nu vina si sa stea ascunsa aici. Atunci am considerat ca mai bine ma prezint eu. Voi sta pana va iesi. (…) Sa fie si ea supusa testului poligraf: Ati fost sau nu ati fost in sufrageria lui Oprea?”, a declarat Liviu Plesoianu.

Nu in ultimul rand, deputatul PSD Liviu Plesoianu a lansat o intrebare publica si ambasadorului SUA, Hans Klemm: „O protejati pe doamna Kovesi? America, partenerul nostru strategic, o protejeaza pe Laura Codruta Kovesi.”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img