miercuri, 24 aprilie, 2024

Proxeneti romani, condamnati la 600 de ani de INCHISOARE in Spania! Marturii horror facute de femeile obligate sa se prostitueze

Distribuie:

Publicat:

Sebastian si Cristian Sandulache sunt sefii unui clan roman dedicat prostitutiei. Prinsi de autoritati, proxenetii s-au ales cu 600 de ani de inchisoare. Din pacate, au sfidat si pacalit oamenii legii si au scapat usor, platind o cautiune cu bancnote false.    

Tribunalul a cerut 600 de ani de puscarie pentru sefii unui clan de proxeneti stabilit in Oviedo, Spania. Barbatii sunt acuzati de lovituri si violuri, iar tratamentul aplicat femeilor este unul de-a dreptul strigator la cer. Sebastian si Cristian Sandulache, doi vasluieni ce conduc un clan de proxeneti au scapat, insa, mult prea usor de condamnarea primita. Cei doi au stat la inchisoare doar o saptamana, dupa ce au reusit sa plateasca, in bancnote false, cautiunea de 30.000 de euro. Stupefiant este faptul ca tribunalul nu a observat acest lucru, scrie karensmithdotblog.wordpress.com.

Fratii Sandulache castiga sume imense cu prostitutia, ajungand chiar la 10.000 de euro pe noapte, iar atunci cand afacerea merge prost, devin violenti.

Potrivit sursei citate, intr-o noapte, fetele au castigat numai 700 de euro. „Acesti 700 de euro o sa-i mananci tu”, au zis fratii furiosi. Si chiar asa s-a si intamplat. L-au chemat pe zbirul lor, Ionut Baciu si i-au ordonat sa aduca apa, fiindca nu pot inghiti banii fara apa. Cele patru prostituate au inghitit bancnotele facute bucatele. „Data viitoare o sa inghititi monede”, le-au spus cei doi sefi de clan.

Lovituri, violuri zilnice, umilinte, amenintari… cam asa arata o zi obisnuita din viata fetelor care au fost pacalite de acesti „oameni”. Sefii de clan au facut doua fete sa creada ca le sunt logodnice, insa cand au ajuns pe teritoriul Spaniei, acestea au descoperit calvarul la care urma sa fie supuse.

Fetele aveau datorii enorme la cei doi proxeneti. „Daca nu-mi platesti, ii pun foc mamei tale, o violez pe sora ta (minora). Ii pun foc bunicii tale si pe tine te omor, iti bag cadavrul intr-un sac si-l arunc pe-aici”, sunt doar cateva dintre marturiile cutremuratoare ale victimelor, in cadrul procesului. Mai mult, proxenetii obligau victimele sa avorteze, iar pentru acest lucru le trimiteau in Romania.  Potrivit aceleiasi surse, dupa toate acestea si multe alte ilegalitati, in mod surprinzator, proxenetii au stat numai o saptamana la inchisoare. Atunci au iesit in libertate pe cautiune platind 30.000 de euro. Dar inimaginabilul nu se termina aici: au avut tupeul sa plateasca cu bani falsi si tribunalul nu si-a dat seama. Mai mult, proxenetii sunt lasati in libertate pe motiv ca „nu exista pericolul sa fuga”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img