marți, 19 martie, 2024

PSD a fost refuzat si de celebrul cantaret TUDOR GHEORGHE

Distribuie:

Publicat:

PSD a intentionat sa ii faca parlamentari pe Tudor Gheorghe si pe Florin Piersic. La cateva zile dupa ce actorul a negat ca va participa la alegerile parlamentare, si Tudor Gheorghe a facut clarificari in acest sens.

“Cata vreme politica mea este una singura si consecventa, cea a culturii nationale, iar a lor, a inculturii consecvente, sigur nu voi schimba scena poeziei cu cea a vorbelor goale.

Cu clar-obscur, mascam uratul si stergem formele prea bruste
Facand sa taca zbarnairea adunaturilor de muste”, a scris pe Facebook Tudor Gheorghe.

Presa a anuntat, recent, ca presedintele PSD Diaspora, Catalin Radulescu, a declarat pentru ziarulprofit.ro ca partidul sau a initiati discutii cu Tudor Gheorghe si Florin Piersic pentru a-i convinge sa devina candidati la alegerile parlamentare.

Florin Pieric a confirmat ca PSD a luat legatura cu el, dar a precizat ca nu il intereseaza acest subiect.

“Mi-au dat telefon. Eu nu am nicio treaba cu politica, nici vorba, nici nu-l cunosc pe domnul Radulescu (deputatul Catalin Radulescu, presedintele PSD Diaspora, cel care a sustinut ca PSD a vorbit cu Piersic – n.red.). Astea sunt vise, sa fac eu parte pentru diaspora nu stiu ce, ma propune PSD. Mi-a explicat o doamna. N-am treaba cu politica de niciun fel. De 20 de ani am fost chemat la partide, am spus ‘Nu fac (politica – n.red.) ‘.

Si nu am facut nimic, si nu fac nici acum. (…) Eu cu politica nu am nici de aici si pana in colt. La politicieni nici nu le spun multumesc, ca n-am pentru ce sa le multumesc, ca nu mi-au facut nimic si n-am nimic nevoie de la ei. Nimic. Eu tin la poporul asta, tin la toti care vor binele tarii, dar nu pot sa ma duc eu (in politica – n.red.) “, a spus Florin Piersic pentru Mediafax.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img