vineri, 19 aprilie, 2024

PSD, desfiintat dupa declaratiile lui Liviu Dragnea: ‘Un partid minuscul, un partid de retardati, un pericol pentru noi’

Distribuie:

Publicat:

Realizatorul B1 Tv Radu Banciu a comentat în termeni duri declarația lui Liviu Dragnea potrivit căreia în spatele atacurilor împotriva PSD stă „o conspirație națională și internațională”.

„PSD nu e un partid de stânga și nu e un partid puternic în Europa. Ăsta e un partid de populiști, de oameni care s-au urcat cu picioarele pe putere și pe guvernare și care vor să întoarcă această cârmă exact cum au făcut în Polonia sau în Ungaria cei care au ajuns la putere. Cea mai clară dovadă că nu ești un partid puternic a fost asta cu puciul. Păi, tu aveai toată țara la dispoziție și te cerți în partid în halul ăsta? Ajungi să devii ridicol? Unde s-a mai întâmplat asta în Europa? Nu există nicăieri așa ceva. E un partid minuscul, e un partid de retardați. Nu e un pericol pentru Europa, e un pericol pentru noi!

Cum adică complot? Măi, da ce tâmpiți! Asta e numai pentru publicul lor, care nu înțelege nimic din viață. Aveți impresia că așa se pune problema? Între un mustăcios cu patru clase și leadershipul Uniunii Europene? Cum adică e o problemă pentru ăia ce se întâmplă în România? E o problemă pentru noi. Noi, ca cetățeni europeni, suntem scoși în afara jocului și atunci interesul lor e să ne protejeze. Nu știu dacă o fac din suflet, dar așa scrie la regulament.

Cum ar putea Liviu Dragnea să-ți încurce ție planurile, când el nu știe o limbă străină, nu stă nimeni de vorbă cu el sau cu Dăncilă”, a afirmat Radu Banciu la B1 Tv.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img