marți, 19 martie, 2024

PSD le sustine in totalitate pe Sevil Shhaideh si Rovana Plumb

Distribuie:

Publicat:

Liderii PSD s-au reunit in Biroul Permanent al partidului si au decis sa le sustina total pe Sevil Shhaideh si Rovana Plumb. Liderul de grup de la Camera Deputatilor a declarat ca Sevil Shhaideh si Rovana Plumb vor fi aparate de partid, dupa ce DNA a anuntat ca acestea sunt anchetate in dosarul Insulei Belina.

“Concluzia a fost ca au respectat prevederile legilor in vigoare (…). Vor fi aparate de toti membrii de partid”.

Calin Popescu Tariceanu a declarat luni, dupa sedinta de la PSD, ca Sevil Shhaideh si Rovana Plumb nu au un niciun motiv sa isi dea demisia. Acesta a mai spus ca liderii coalitiei ar putea contesta dosarul Belina la CCR.

“Am venit la sedinta PSD-ului pentru a ma edifica cu privire la punctul de vedere exprimat de liderii care sunt in acest organism statutat. Dincolo de faptul ca suntem parteneri in coalitie, am dorit si eu sa le spun punctul meu de vedere. Bineinteles, sa-mi exprim solidaritatea si sa impartasesc cateva ceva din experienta de prim minisru, cand am avut parte de astfel de confruntari cu sistemul. Am constatat o solidaritate fara fisura. Toti cei care sunt membri in BPN au sustinut ca cele doua nu au niciun fel de motiv sa isi dea demisia, intrucat nu au incalcat niciun fel de prevedere legala (…) Daca ar fi fost vreo problema de coruptie, sigur ca atunci atitudinea celor din PSD si a mea poate ar fi fost diferita. (…) Am spus si ieri. Dupa parerea mea exista temei (sesizarea la CCR) ”, a spus Tariceanu

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img