marți, 19 martie, 2024

PSD Prahova, sustinere puternica fata de Liviu Dragnea

Distribuie:

Publicat:

Partidul Social Democrat, cel mai mare partid din România, este supus, din nou, unui asalat din partea gruparilor politice adversare si nu numai, miza fiind aceea de a indeparta de la guvernare singura colalitie al carei program de guvernare are ca subiect cetateanul si nu interesele straine.

PSD Prahova, una dintre cele mai mari organizatii din tara, isi manifesta sustinerea deplina fata de conducerea centrala a partidului, fata de programul de guvernare si consideram ca dezinformarile aparute in presa nu sunt altceva decat manipulari si dezinformari din afara partidului.

De asemenea, PSD Prahova isi manifesta convingerea ca niciunul dintre social-democrati nu isi doreste dezbinarea PSD, eforturile pentru idneplinirea sarcinilor pentru bunastarea cetatenilor reprezentand o prioritate ce trebuie tratata cu seriozitate si determinare. Tocmai din acest motiv, este nevoie, acum mai mult ca oricand, de unitate si sprijin fata de liderul Liviu Dragnea, cel care a sustinut intotdeauna masuri de restabilire a echilibrului in randul cetatenilor. Liviu Dragnea a fost ales presedintele partidului in mod legitim, iar PSD Prahova sustine continuitatea activitatii sale in fruntea partidului.

Raspundem dezinformarilor din ultima vreme cu urmatoarea precizare: PSD Prahova nu a semnat si nu semna niciodata vreo “scrisoare” prin care se doreste indepartarea presedintelui Dragnea de la conducerea PSD si consideram ca niciuna dintre organizatii nu ar fi capabila de un asemenea gest, menit sa creeze destabilizare in interiorul partidului.

In incheiere, transmitem celor care se opun aplicarii masurilor pentru tara ca nu vom ceda in fata atacurilor si presiunilor, indiferent din ce directie vor veni acestea si, de asemenea, reamintim opozantilor politici ca Romania este tara romanilor si nu vom permite niciodata ca cetatenii acestei tari sa fie pe locul doi, dupa interesele uriase ale celorlalte entitati mai mult sau mai putin legtime.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img