vineri, 26 aprilie, 2024

PSD reinvie epoca Dragnea: ‘Viorica Dancila e singurul candidat care a intrunit consensul celor care au participat’

Distribuie:

Publicat:

Fostul ministru al Afacerilor Europene a declarat, la finalul CEx, că partidul ar trebui să se axeze mai mult pe ceea ce poate propune PSD pentru cetățeni, decât pe dezbaterea despre persoanele car ar trebui să candideze pentru diferite funcții, potrivit mediafax.

„Nu, astăzi (joi – n.r.) s-a vorbit doar de program, de nevoia de a avea un proiect, s-a vorbit de asemenea de Congres, de ce înseamnă norma de reprezentare, ceea ce înseamnă procedura pentru organizarea congresului PSD, a fost în general discuții despre cum putem câștiga încrederea electoratului, cred că aceasta trebuie să fie esența reuniunilor noastre, mai mult decât să ne concentrăm la dezbaterea privind persoanele, să ne concentrăm la ceea ce putem propune ca și partid pentru cetățeni”, a afirmat Victor Negrescu, la finalul ședinței CEx al PSD.

Acesta a adăugat că Viorica Dăncilă ar fi un președinte al PSD bun.

„Da, doamna Dăncilă în momentul de față și-a anunțat intenția de a candida, vom vedea cu ce proiect politic vine, cum v-am spus este singurul candidat în momentul de față și în CEXn a întrunit consensul celor care au participat”, a conchis Negrescu.

Congresul extraordinar al PSD pentru modificarea statutului partidului și pentru alegerea funcțiilor de președinte, președinte executiv și secretar general va avea loc pe 29 iunie.

Viorica Dăncilă a anunțat că va intra în competiția internă pentru șefia formațiunii, însă nu va veni cu o echipă în candidatura sa, după ce în spațiul public au apărut informații potrivit cărora premierul va face tandem la conducerea formațiunii cu Marian Oprișan și Niculae Bădălău.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img