vineri, 19 aprilie, 2024

PSD-UL modest al judetului Vaslui

Distribuie:

Publicat:

Modestitatea se pare ca este atuul campaniei electorale din acest an al PSD Vaslui. Daca celelalte partide politice din judet isi lanseaza candidatii pentru alegerile locale cu mare fast, Dumitru Buzatu, presedintele Organizatiei Judetene a PSD Vaslui nu vede rostul organizarii unor adunari de amploare, la care sa se adune toti candidatii partidului si spune ca anul acesta abordarea pentru alegeri va fi diferita.

“Am vazut ca se poarta aceste intalniri de lansare a candidatilor, dar, personal, nu le vad utilitatea. Ce rost are sa chem eu la Vaslui candidatul la functia de primar din comuna Vinderei, de exemplu, Pe cine intereseaza acest lucru. Lansam candidatii pe plan local, unde ne vom desfasura si campania si speram ca aceasta strategie sa fie una castigatoare. Avem candidati seriosi si responsabili, iar ei trebuie sa actioneze pe plan local”, a declarat Buzatu.

Tot el face apel la o campanie electorala civilizata si lipsita de atacuri la persoana, in care candidatii sa-si prezinte proiectele de viitor si totodata este convins ca PSD are forta necesara pentru a obtine un scor de peste 50% la acest tur de scrutin.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img