marți, 19 martie, 2024

PSL, cea mai noua constructie politica ajunge astazi la 14 in Piata Civica din Vaslui

Distribuie:

Publicat:

Constructia politica PSLPlatforma Social Liberală, infiintata pe data de 16 ianuarie 2020, s-a pus deja in miscare . Timp de 18 zile și 18 nopți, echipa PSL va străbate peste 5000 de km și va ajunge în cele mai importante 35 de orașe, oferind ocazia a 10 milioane de români să contribuie direct la proiectul de țară. În premieră pe scena politică din România, toți candidații PSL la alegerile din 2020 vor fi desemnați în urma participării la TURUL ROMANIEI 10 ÎN 10.

Astazi, incepand cu ora 14:00, Caravana Plastformei Social Liberala  (PSL), ajunge in judetul Vaslui, mai exact in Piata Civica din municipiul Vaslui. Huseanul Augustin si Andrei  Tărnăuceanu (coordonatorii regionali pe regiunea Moldova ai PSL) au placerea a invita cetatenii din judetul Vaslui sa cunoasca echipa si noul proiect de tara al platformei social liberale.

Daca vrei sa ii cunosti personal pe Ilan Laufer; Vlad Danciu (Smart Start Usa); Alexandru Coita ori Radu Lupas (co.proprietar salad box), alatura-te celor prezenti astazi in centrul municipiului Vaslui .

Vezi mai multe detalii aici —>

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img