News Flash:

Pulpa de porc la cuptor cu cartofi si usturoi

6 Februarie 2015
1555 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 cartofi
o bucata de pulpa de porc de cca 1,5 kg taiata rondea, cu sorici cu tot
6 catei usturoi
piper
cimbru
boia
2 crengute rozmarin

Mod de preparare:

Am taiat rondele cu tot cu sorici o pulpa intreaga, apoi am pus-o in saramura ptr cca jumatate de ora. Rondelele le-am ambalat si depozitat in congelator. Si iata ca i-a venit randul primei rondele, pe care am decongelat-o, apoi am pus-o putin in apa rece, cam o ora (mi-a fost teama sa nu fie prea sarata, dar n-a fost deloc). Am scos pulpa din apa, am sters-o si am taiat-o in doua pe lung, apoi am condimentat-o cu piper, boia si cimbru. Daca pulpa este proaspata, ii adaugati si sare, la mine n-a mai fost cazul. Pulpa condimentata am pus-o in punga de copt, intr-o tava in care am adaugat apa.
Am dat tava la cuptor pentru vreo ora. Intre timp am curatat cartofii, i-am taiat in 4, i-am condimentat cu piper, boia si crengute de rozmarin. Punga in care s-a copt pulpa am taiat-o si am pastrat sosul in care am pus cartofii. Am asezat deasupra rondelele de pulpa, am pus si cateii de usturoi si am dat tava la cuptor pentru inca vre-o 30-40 minute, intorcand si pulpa pentru a se rumeni pe ambele parti.

Reteta recomandata de Simona.

cartofi usturoi cimbru boia rozmarin pulpa
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0919 (s) | 36 queries | Mysql time :0.029674 (s)