vineri, 19 aprilie, 2024

Puya a scos o piesa, inspirata de scandalul de la Cluj, de la finele anului trecut. VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Puya a lansat, pe 6 ianuarie 2018, o piesa "replica" intitulata "Political Correct", dupa ce un club dclujean anulat, in noiembrie 2017, concertul formatiei "La Familia", dupa ce membrii acesteia s-au declarat in favoarea casatoriei traditionale.

In data de 16 noiembrie 2017, clubul clujean /Form Space anunta pe contrul de Facebook:"La Familia a lansat zilele trecute un manifest prin care anunta ca Sisu si Puya cred in familia compusa DOAR dintre un barbat si o femeie. Noi credem ca scena nu ar trebui sa fie o rampa pentru promovarea mesajelor discriminatorii, rasiste sau xenofobe si nu vrem sa ne asociem imaginea cu sistemul de valori in care Sisu si Puya cred. Noi credem in muzica si in casatorii fericite. Straight sau gay. Acesta este motivul pentru care care am decis sa anulam concertul La Familia at /FORM SPACE din data de 7 decembrie. Multumim pentru intelegere. *cei care au cumparat bilete la event pot recupera contravaloarea acestora printr-un e-mail catre iabilet.ro", au anuntat conducerea /Form Space. Concertul urma sa aiba loc in data de 7 decembrie 2017.

Sisu si Puya au postat pe pagina de Facebook a formatiei "La Familia" o imagine cu titlul "Manifest La Familia". "Credem in Dumnezeu, credem in neam, mandrie nationala si patrie, credem in familia compusa doar din barbat si femeie. Credem in forta cuvintelor, credem in normalitate, simplitate si suflet … moralitate. Credem in traditie. Credem in unitate, fratie si legatura de sange. Credem in Romania, romani si limba romana" – spun ei doi raperi romani. Acestia au mai precizeaza ca acest manifest nu este o provocare, ci "mai degraba un apel".

Reactia trupei nu a intarziat sa apara: "Credem in diversitatea opiniilor si ne pare rau ca unii s-au simtit lezati de MANIFESTUL nostru. Nu asta a fost intentia noastra! Oricine e liber sa faca in viata lui ce vrea, sa creada in ce vrea si sa iubeasca pe cine vrea. Ne pare sincer rau ca exista oameni care, in mintea lor, ne-au asociat cu homofobia, xenofobia si altele asemanatoare. Suntem uimiti de agresivitatea cu care au reactionat si reactioneaza cei care nu au fost de acord cu umila noastra parere. Nu toti suntem la fel, asa ca ar trebui sa ne obisnuim ca nu toti impartasim si aceleasi pareri. Pe scurt, suntem diferiti. Atunci cand incercam sa impunem cu agresivitate O SINGURA parere ca fiind cea buna, revenim incet-incet la COMUNISM. Se pare ca "aparatorii tolerantei" devin intoleranti. Referitor la clubul din Cluj care a anulat pentru a doua oara concertul, ii sfatuim pe reprezentantii sai sa fie mai atenti la versurile artistilor pe care ii cheama, atunci cand solicita un concert. Fanii nostri din Cluj, insa, se vor intalni cu noi cu siguranta in jurul datei de 7 decembrie, in alt club din oras. Doamne ajuta!".

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img