joi, 25 aprilie, 2024

Radu Banciu trebuie scos de pe tv! ”Corina Chiriac, in curand o sa trebuiasca sa o petrecem si pe asta”

Distribuie:

Publicat:

Radu Banciu a comentat, in cadrul emisiunii pe care o are la B1 TV, cazul cantaretei Sanda Ladosi, care a fost ridicata marti, impreuna cu sotul ei, de procurorii DIICOT, cei doi fiind acuzati de evaziune fiscala. La sfarsitul comentariului, Banciu a facut o afirmatie absolut cretina despre Corina Chiriac, pentru care ar trebui sa-i fie interzis sa mai apara in media.

”Sanda Ladosi… I se imputa ei si sotului ei o evaziune de un milion de dolari. Tacea si facea, totusi. Un fel de Dinu Pescariu, sigur, ala la alt nivel, dar nu ai fi zis. Sanda Lados, cine isi mai aminteste de Sanda Ladosi? Canta la festivalurile alea de doi lei pe vremea lui Ceausescu, eu o stiu mai bine, fiind din Targu Mures mi-au mai povestit unii si altii de ea, cum aranja ea pe acolo.

Pe vremea noastra daca te apuca cantatul in Targu Mures, la Sanda Lados trebuie sa te duci. Cum te duceai in Bucuresti, daca voiai sa dai examen la teatru, la Radu Beligan. Fara Beligan nu intrai la teatru. Asa era si acolo. Aveai un pic de talent, te simteai Aneta Franklin, te duceai la Sanda Lados, ea dadea verdictele la vremea respectiva.

Adica era un fel de Angela Similea a locului, Corina Chiriac. Pe Corina Chiriac sa o lasam ca in curand o sa trebuiasca sa o petrecem si pe asta”, a spus Radu Banciu, marti, la B1 TV.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img