vineri, 29 martie, 2024

Radu Soviani, vicepremier pe probleme economice? Anuntul facut de Viorica Dancila

Distribuie:

Publicat:

Viorica Dăncilă le-a spus liderilor din partid că vrea să coopteze cât mai mulți tehnocrați în Guvern! Unul dintre numele vehiculate este cel al lui Radu Soviani, jurnalist analist economic, fost purtător de cuvânt la ASF.

”Nu am discutat cu domnul Soviani, e un economist pe care îl apreciez, am văzut că face analize foarte corecte, în cele mai multe cazuri. Nu am vorbit cu el. Câteodată te critică, câteodată te apreciază, depinde dacă o face corect. Nu cred că criticile aduse domnului Teodorovici au fost fundamentate.”, a declarat Viorica Dăncilă.

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat, miercuri, că va trimite, luni, președintelui Klaus Iohannis propunerea de vicepremier pe probleme economice. Un vot în privința nominalizării acestei propuneri va fi dat în Comitetul Executiv Național al PSD.

"Trebuie să numesc avem interimar la MAI, vicepremier pe probleme economice. Mâine se termină interimatul (vicepremierului pentru probleme economice-n.red.), o să trimit luni. De mâine se intră în liber. Prima dată trebuie să am votul în CExN pe această propunere", a declarat prim-ministrul Viorica Dăncilă joi la Suceava.

Interimatul funcției de vicepremier pe probleme economice este asigurat de ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici.

Aceasta a participat la Comitetul Executiv Județean al PSD Suceava.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img