sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Raluca Badulescu a recunoscut tratamentul minune prin care a scapat de riduri

Distribuie:

Publicat:

Raluca Badulescu este una dintre cele mai sincere vedete din Romania, vorbind cu naturalete despre orice subiect. Chiar si despre cel al interventiilor estetice, pe care numeroase celebritati il evita. Jurata de la "Bravo, ai stil!" a apelat recent la un tratament-minune de intinerire, fara operatie, care a scapat-o de riduri.

Cum a venit primavara, Raluca Badulescu a decis ca este timpul pentru o noua interventie estetica si a apelat la un tratament anti-aging inovator, destinat in special femeilor de peste 40 de ani, ce nu presupune operatie. In urma interventiei, vedeta de televiziune a obtinut ceea ce isi dorea: un ten proaspat, luminos, intinerit si fara riduri.

"Eu merg odata la cateva luni la medicul meu, Iancu Morad, si il rog sa-mi recomande cele mai eficiente proceduri anti-ageing. Acum, ca a sosit primavara, el mi-a recomandat Biolifting. Ascult mereu sfatul sau pentru ca am mare incredere in dumnealui. Toata procedura a durat o ora si jumatate si o voi repeta o data la trei luni in primul an, iar apoi o sedinta de Biolifting pe an pentru intretinere. Nu se compara cu nicio crema, oricat de scumpa ar fi ea", a marturisit Raluca Badulescu.

Cunoscuta pentru operatia de micsorare a stomacului la care a apelat in urma cu cativa ani, jurata de la "Bravo, ai stil!" a enumerat pentru VIVA! interventiile estetice la care a apelat: "Da, imi fac in permanenta operatii non-invazive in zona fetei. Am apelat, in trecut, si la o operatie de reconstructie de san cu implant de silicon (era necesar, dupa operatia de micsorare a stomacului. Legea gravitatiei nu iarta pe nimeni, sa stiti!). De asemenea, mi-am dorit un zambet de Hollywood, asa ca am apelat la serviciile unui medic stomatolog. Vreau sa imi fac orice in viitor, eu cred in tinerete fara batranete."

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img