sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Raluca Badulescu se destainuie, inainte de Marea Finala “Bravo, ai stil! All Stars”

Distribuie:

Publicat:

Raluca Badulescu se destainuie, inainte de Marea Finala “Bravo, ai stil! All Stars”. Finalistele lupta, in aceste ultime zile, cu toate fortele pentru a impresiona telespectatorii, dar si juratii prin tinuta, eleganta, stil.

Raluca Badulescu, jurat “Bravo, ai stil!” inca de la prima editie a emisiunii, retraieste cu nostalgie primele zile ale competitiei de fashion.

“Parca si acum resimt emotia primelor zile ale show-ului. Eram fericita si extrem de emotionata ca fac parte din acest proiect minunat care este, fara doar si poate, un fenomen in Romania. Parca eu eram concurenta … o astfel de stare aveam!”, isi aminteste Raluca Badulescu.

Si astazi, in ultimele zile ale celui de-al patrulea sezon, inaintea Marii finale “Bravo, ai stil! All Stars”, care va avea loc, in direct, sambata, de la ora 22:00, Raluca Badulescu este la fel de emotionata.

“Pentru mine este si va ramane proiectul vietii mele. Am avut colegi divini, o echipa minunata, am ras si plans impreuna, ne-am distrat si am evoluat impreuna. Astept cu nerabdare Marea Finala de sambata, si sper ca si telespectatorii sa ne fie alaturi in aceasta competitie unica, , pentru a-si desemna, prin vot, castigatoarea”, spune Raluca Badulescu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img