vineri, 29 martie, 2024

Raluca Moianu, marturisiri despre lupta crancena cu depresia dupa moartea sotului: “Atat de tare m-a incercat viata, ca…”

Distribuie:

Publicat:

Raluca Moianu se numara printre vedetele de la noi care au picat in capcana depresiei… Lupta crancena cu aceasta boala nu a doborat-o, ci a transformat-o intr-o femeie si mai puternica. Moartea sotului, Marius Ancuta, a afectat-o enorm, mai ales ca in ultimele luni de viata ale acestuia, vedeta s-a consumat enorm. Va reamintim ca fostul comentator EuroSport a pierdut lupta la viata in fata unei maladii necrutatoare pe 19 iulie 2018.

Raluca Moianu, marturii despre lupta crancena cu depresia

Raluca Moianu a intrat in depresie la scurt timp dupa decesul sotului ei, care a fost rapus de cancer. Teribila boala i-a macinat trupul, iar cei care l-au vazut in ultimele luni de viata au povestit ca Marius Ancuta nu cantarea mai mult de 50 de kilograme. Vaduva si cu o fetita de crescut singura, vedeta a cerut ajutorul unui psiholog ca sa reuseasca sa scape de depresie.

“Eu sunt o persoana vesela si incerc sa raman pozitiva. Cred ca asa ne nastem, nu este doar autocontrol. Eu am o fetita de 14 ani, nu pot sa imi permit. Cand ajungi sa fii parinte singur, trebuie sa mergi inainte. Depresia nu te intreaba. Dar te duci repede la psiholog si trebuie sa te dregi. Fiecare om are povestea lui, dar cred ca dimineata te uiti in oglinda si spui ca esti fantastica. Iar energia pozitiva te ajuta sa primesti un zambet. Atat de tare m-a incercat viata, ca vreau sa raman pozitiva”, a declarat fosta prezentatoare in cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Raluca Moianu i-a daruit regretatului comentator Marius Ancuta o fetita.

Fiica Ralucai Moianu si a lui Marius Ancuta, cariera in lumea sportului

Mara Ilinca, fata celor doi fosti soti, adora sa joace handbal si isi doreste sa aiba o cariera frumoasa in acest sport.“Atunci cand ii spun ca: «Ai grija ca ma enervezi oficial!», se opreste. Noi suntem prietene, sigur ca teoria e foarte usoara. Adevarurile sunt intotdeauna la mijloc. Intotdeauna trebuie sa stii cand are nevoie de parintele din tine si cand de prieten. Eu cred foarte tare ca alergam in fiecare zi sa facem bani ca sa le oferim lor. Uitam ca nu petrecem timp cu ei”, a spus Raluca Moianu intr-o emisiune TV la inceputul acestui an.

Marius Ancuta si-a dorit enorm ca fiica lui sa faca handbal.“Mie imi place foarte mult sa fac handbal. Ma uitam de mica cu tata si cand m-am mutat la alta clasa, ni s-a schimbat profesorul de sport. Si atunci ne-a intrebat daca vrem sa facem handbal si am zis sa incerc”, a povestit fiica Ralucai Moianu in cadrul aceleiasi emisiuni.

“Dupa ce mi-a luat primul premiu international, dupa atatia ani de balet, eram convinsa! «Asta e drumul», spuneam”, a povestit aceasta despre viitoarea cariera a fiicei sale.

Raluca Moianu si Marius Ancuta s-au despartit, dar s-au impacat

Raluca Moianu si Marius Ancuta au divortat in octombrie 2013, dupa 15 ani de casnicie. Cei doi au o fata, pe Mara Ilinca, care dupa divort a ramas in grija fostei prezentatoare TV. Cei doi se impacasera in 2017.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img