vineri, 29 martie, 2024

Rami Malek este omul rau in noul film Bond. „Voi avea grija ca Bond sa nu aiba o misiune usoara”

Distribuie:

Publicat:

Dupa ce a castigat Oscarul pentru rolul din Bohemian Rhapsody, in februarie, Rami Malek face pasul intr-o super productie de spionaj.

Cel de-al 25-lea film Bond il aduce in distributie pe Rami Malek, actorul britanic care l-a jucat pe Freddie Mercury in pelicula Bohemian Rhapsody. Noul star al cinematografiei mondiale va face cuplu pe marile ecrane cu Daniel Craig, aflat la al cincilea film din serie.

Insa, Rami Malek se va alatura „partii intunecate” si va juca rol negativ in seria de mare succes despre aventurile agentului 007.

„Va promit tuturor ca voi avea grija ca domnul Bond sa nu aiba o misiune usoara”, a spus Rami Malek intr-un anunt video postat pe Twitter.

Bond 25 urmareste personajul sau antologic dupa retragerea din activitatea de spionaj. Insa, din cauza unei noi amenintari, agentul 007 se vede nevoit sa se intoarca in slujba binelui.

Rami Malek va juca rolul raufacatorului care arunca in lupta un nou soi de armament.

Echipa de productie a filmului s-a reunit joi in Jamaica pentru filmari si pentru a anunta distributia, eveniment de la care Rami Malek a lipsit. Actorul filmeaza in prezent la New York pentru serialul de televiziune Mr. Robot.

Bond 25 va fi ultimul pentru Daniel Craig, actorul anuntand ca a salvat lumea de suficiente ori. Bond 25 va ajunge in cinematografe in luna aprilie a anului 2020.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img