sâmbătă, 27 aprilie, 2024

RARE BOGDAN furios pe jandarmerie:….Imi vine sa urlu de nervi”

Distribuie:

Publicat:

Realizatorul TV Rares Bogdan a reactionat dur dupa incidentele de sambata din Bucuresti cand jandarmii au intervenit in forta in timpul manifestatiei pentru unirea Basarabiei cu Romania si a arestat cinci persoane, printre care si liderul platformei unioniste Alianta 2012, pentru ca ar fi incercat sa patrunda pe Calea Victoriei in timpul mitingului.

„ZIUA IN CARE AU BAGAT UNIREA IN DUBA!

RUSINOS! Intr-un Bucuresti gol ca intr-o zi de Craciun au reusit sa se faca de ras. Imi pun si eu multe intrebari si pun multe intrebari asteptand raspunsuri….Astept raspunsuri la foarte multe “De ce?” inclusiv de la

organizatorii “Marsului pentru Basarabia!” DAR am o certitudine, Jandarmeria a fost absolut ridicola in actiunea sa si ma tem ca la o provocare reala, sireata, gandita si voit agresiva va reactiona si mai prost ca azi…… Of, Doamne ce vremuri ne asteapta…. Doamne ocroteste Romania!

Citeste si: Mai multe autocare din Iasi pleaca astazi spre Bucuresti! Mii de tineri vor sa ceara Unirea

Igor Dodon a capatat munitie electorala si va arata cu degetul exact spre Romania si “Jandarmul Roman” care il bate si il umileste pe basarabean. Daca asta s-a dorit cred ca s-a si reusit tocmai prin proasta reactie a Jandarmeriei. Baietii de la Jandarmerie convinsi ca fac bine ce fac azi la intrarea pe Calea Victoriei au devenit inconstient actori electorali in piesa “Basarabia Federalizata” si definitiv uitata….AU BAGAT UNIREA in DUBA! Si unde se intampla asta? In Tara Mama! Imi vine sa urlu de nervi ca nu si-au dat seama ca devin din prostie ACTORI vitali intr-o piesa ISTORICA. Prostia ingroapa Romania!”, a scris Rares Bogdan, pe Facebook.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img