joi, 18 aprilie, 2024

Rares Bogdan ameninta cu DEMISIA. Vezi motivul

Distribuie:

Publicat:

Realizatorul TV Rares Bogdan a declarat marti ca, daca va fi amendat de Consiliul National al Audiovizualului cu doua miliarde de lei vechi pentru emisiunile in care a discutat despre scriitorul Vintila Horia si “Legea antilegionari” isi da demisia de la Realitatea TV.

El a spus ca a stat marti patru ore la CNA, unde Radu Calin Cristea a cerut aceste pedepse pentru Realitatea TV pentru emisiunile legate de legea care pedepseste actele antisemite.

In cursul zilei, Rares Bogdan a scris, pe contul lui de Facebook:

“EMISIUNI in care am avut neobrazarea sa vorbesc in vara de Legea 217 si apoi de cazul Vintila Horia (5 emisiuni.Trebuia sa tac. Sa vorbesc de chiloteii Domnitei Pelinel pusi in antiteza cu bikineii Domnitei Alina Borcea. Era PERFECT. Cu siguranta nu as fi ajuns la CNA decat pentru difuzarea de elemente pornografice. Era muuuulllttt mai bine. Asa sunt un nenorocit de roman ce are marele tupeu sa spuna “Iubiti ROMANIA in fiecare zi” si mai ales sa mai tina din cand in cand un steag, un drapel in mana….. Sunt un ticalos pentru asta. In curand o sa mi se spuna ca daca mai spun pe Tv ca sunt roman o sa imi iau amenda de fiecare data….. o sa spun ca sunt un “prost de roman” si poate atunci nu o sa mai fiu amendat”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img