vineri, 29 martie, 2024

RASESTI:A fugit de controlul de frontiera pentru ca era baut la volan

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Husi au depistat in trafic, la volanul unui autoturism, un tanar care consumase bauturi alcoolice.

In data de 15 septembrie, in jurul orei 03.30, politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Husi, pe timpul executarii unei misiuni specifice, de supraveghere si control pe comunicatia Husi – Albita, au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism marca Volkswagen, inmatriculat in Romania, insa soferul acestuia a refuzat sa opreasca.

“Lucratorii nostri au procedat la urmarirea acestuia cu autospeciala din dotare, cu semnalele acustice si luminoase pornite, fiind oprit in apropierea statiei Petrom de langa Punctul de Trecere a Frontierei Albita.La controlul efectuat lucratorii nostri au stabilit ca soferul autoturismului este Andrei P., cetatean roman, in varsta de 26 de ani si ca emana o puternica halena alcoolica.”a declarat Irina MIRICA,purtator de cuvant din cadrul S.T.P.F. Vaslui

Acesta a fost condus la sediul Politiei Municipiului Husi, pentru a fi testat alcoolscopic, rezultatul inregistrat fiind de 0.96 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Pe numele tanarului, politistii de frontiera au intocmit lucrare penala pentru savarsirea infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana aflata sub influenta alcoolului sau a altor substante.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img