marți, 19 martie, 2024

Raspunsul s-a aflat scris in palma ei! Adevaratul motiv pentru care Magdalena Serban a ucis-o pe tanara de 25 de ani: “”Ti-a furat barbatul, TCI, am…”

Distribuie:

Publicat:

Magdalena Serban, criminala de la Dristor, a reusit sa socheze o tara intreaga dupa ce a impins-o pe Alina Ciucu in fata garniturii de metrou. Inca exista o multime de mistere in jurul tragediei, unul dintre ele este mesajul pe care presupusa criminala il avea scris in palma.

“Ti-a furat barbatul, TCI, am confundat…”, este mesajul pe care in avea scris in palma Magdalena Serban, in momentul in care a fost arestata.

“Poate sa fie mesajul unei psihopate. Un motto sau o conversatie cu o persoana imaginara. TCI nu stim ce inseamna, sunt niste initiale pe care nu le putem decodifica”, a declarat medicul psiholog.

“Este foarte inteligenta, scrie si corect, este foarte atenta. Se vede dupa cum se pregateste, cum isi pune la cale atacul. Si prin faptul ca la primul atac ea stiga ca i-au furat banii si a incercat sa dea vina pe victima”, a declarat Stefan Stroe.

CITESTE SI: Marturiile zguduitoare ale calatorilor aflati in metrou cand Alina Ciucu a fost ucisa. „Tata, s-a simtit cum a trecut trenul peste ea. S-a zguduit tot…” Continuarea e infioratoare

Fiul unui jurnalist s-a aflat printre calatorii din trenul care lovit-o pe Alina Ciucu, tanara care a fost ucisa la metrou de Magdalena Serban.

Jurnalistul Adi Munteanu a marturisit ca fiul sau s-a aflat in garnitura de tren care a lovit-o pe Alina Ciucu, tanara de 25 de ani care a fost impinsa pe sine de Magdalena Serban la statia Dristor 1, marti seara.

Imaginile video cu crima de la metrou sunt infioratoare. Marturiile calatorilor care s-au aflat in tren in momentul crimei sunt si ele cutremuratoare.

Fiul jurnalistului Adi Munteanu s-a aflat printre pasageri, iar ce a trait in acele momente iti da fiori reci pe sira spinarii.

„Intamplator, fiu-miu era chiar in primul vagon al trenului care a trecut peste fata aceea si mi-a zis ”Tata, s-a simtit cum a trecut trenul peste ea. S-a zguduit tot vagonul. A fost infiorator!”. Deci revin. Avem un sistem medical jalnic si lasam pe strazi multi oameni care ar trebui institutionalizati. Tipa asta din interviu pare haioasa la prima vedere, dar nu este de ras. Este periculoasa si ca ea sunt multi care circula pe strazi. Dementa de aseara merita sa circule libera pe strazi?”, a povestit jurnalistul Adi Munteanu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img