luni, 18 martie, 2024

Raspunsul uimitor pe care l-a primit o fetita de 7 ani de la seful Google

Distribuie:

Publicat:

fetita in varsta de 7 ani din Hereford, Marea Britanie, care a trimis o scrisoare la Google prin care a cerut o slujba si a fost uimita sa primeasca un raspuns chiar de la directorul general al companiei, Sundar Pichai, informeaza joi The Telegraph, potrivit Agerpres.

Imaginea idilica despre gigantului tehnologic din Silicon Valley, ca un parc de distractii al vietii corporatiste, cu tobogane intre birouri si masinute de karting, a captivat imaginatia lui Chloe Bridgewater care a decis sa aplice pentru o slujba la Google.

Fetita de 7 ani a fost incantata sa primeasca un raspuns chiar de la Sundar Pichai, dupa cum a aratat tatal ei, Chris, intr-un mesaj afisat pe Linkedin, ce a devenit viral. “Daca vei continua sa muncesti din greu si sa-ti urmezi visurile, poti realiza ceea ce iti doresti”, scrie in raspunsul sefului Google. “Astept cu nerabdare sa primesc cererea ta pentru slujba cand vei termina scoala! :)”, a scris acesta in epistola confirmata de Business Insider.

Tatal lui Chloe a explicat ca fetita sa isi pierduse increderea dupa un accident suferit in urma cu cativa ani si ca scrisoarea a incantat-o.

“Ea este acum si mai dornica sa se descurce bine la scoala si sa lucreze pentru Google”, a scris Bridgewater. “Nu pot multumi indeajuns unei persoane atat de ocupate pentru ca si-a facut timp sa aduca visul unei fetite cu un pas mai aproape de realizare, desi nu sunt sigur ca ea este pe deplin constienta ca va fi nevoie de mai mult decat conducerea masinilor de karting si dormitul in fotolii-capsula pentru a reusi la Google!”, a completat el.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img