vineri, 29 martie, 2024

Rasturnare de situatie in cazul mortii milionarei Istraela Vodovoz! Anchetatorii au fost ingroziti cand au vazut ce se afla la fata locului! In cauza, s-a deschis dosar penal!

Distribuie:

Publicat:

Israela Vodovoz a fost gasita moarta in locuinta sa, dupa ce nu a mai raspuns apropiatilor la telefon timp de mai multe zile. Avocata afaceristei a relatat ce s-a intamplat dupa ce a venit politia.

Cand a vazut ca nu raspunde, avocata Israelei a cerut ajutorul politistilor, iar acestia au mers la locuinta milionarei. Acolo, cu totii au avut parte de niste scene de cosmar.

„La ora 18.30 am fost anuntata de catre o buna cunostinta a doamnei Israela Vodovoz ca nu mai raspunde de aproximativ 4 zile.”, a povestit Rodica Bucur, la o emsiune TV.

Angajatii ISU au spart usa apartamentului si au gasit-o moarta, in baie. Imaginile sunt parca desprinse dintr-un film de groaza. Femeia era dezbracata si intinsa pe podea. „S-a descoperit ca doamna Israela Vodovoz a suferit un accident. Se presupune ca nu au fost urme de violenta sau alte urme de intrare prin efractie.”, au mai povestit martorii.

Chiar si asa, criminalistii au deschis un dosar penal pentru moarte suspecta, iar trupul neinsufletit a fost dus la Institutul National de medicina Legala pentru necropsie, potrivit Spynews.

CITESTE SI: Averea incredibila pe care a lasat-o dupa moarte. Cati bani a reusit Israela Vodovoz sa adune

In seara zilei de vineri, 9 martie, milionara Israela Vodovoz a fost gasita moarta in propria casa. Avea 70 de ani. Potrivit primelor informatii, nimeni nu a mai dat de ea timp de cinci zile, aspect care a pus-o pe ganduri pe avocata sa.

Aceasta din urma a chemat autoritatile, care au fortat usa pentru a intra in casa ei. „Boieroaica”, asa cum a fost numita de presa mondena, a fost gasita moarta, in baie.

Va prezentam, astazi, informatii despre averea Israelei Vodovoz. In anul 2014, Israela Vodovoz si-a facut testamentul, iar, conform unui apropiat al afaceristei, averea sa s-ar fi ridicat, la acea vreme, la o suma fabuloasa: 50 de milioane de euro.

„Israela stie ca prin preajma ei mai sunt si persoane avare, care ii vor averea. Totusi, vorbim de o avere fabuloasa, de aproape 50 de milioane de euro. In plus, in aceste cazuri, mereu apar rude de unde nu te astepti, care vor si ele o bucatica din „placinta”. Israela este o femeie foarte practica, mereu cu picioarele pe pamant. A simtit ca un testament ar fi cel mai bun lucru pe care l-ar putea face, pentru a-l proteja pe sotul ei. Nu a recurs la acest gest pentru ca se gandeste la moarte. Nici gand de asa. Este foarte vioaie, are o energie incredibila. Insa a vrut sa lase lucrurile in ordine, pentru ca nimeni nu are viata asigurata”, declara atunci un apropiat al afaceristei, pentru cancan.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img