vineri, 29 martie, 2024

Razboi al interlopilor romani in Londra. Romanul ucis, cu bata de baseball, liderul unei grupari mafiote

Distribuie:

Publicat:

Un roman in varsta de 36 de ani a fost ucis in Marea Britanie, dupa ce un grup de barbati s-a napustit asupra lui. Barbatii inarmati cu bate l-au batut pe Sorin Serbu in fata barului ”Global Romanian Bar” din Londra, duminica, relateaza Daily Mail. Atacatorii purtau cagule si aveau asupra lor bate de baseball, cu care l-au pus la pamant pe barbat, asa ca identificarea lor de catre politisti va fi dificila. Sorin Serbu era originar din Braila si se mutase de curand in Marea Britanie, alaturi de fiul sau in varsta de 10 ani. El a fost atacat in noaptea de sambata spre duminica, in fata unui club de noapte din Londra, de catre un grup de cel putin cinci barbati care ar fi tot romani.

Barbatul a ajuns la spital dupa bataia crunta, insa medicii nu au reusit sa ii salveze viata. 

The Sun sustine ca Sorin Serbu este de fapt un conducatorul unui clan interlop, manifestandu-si temerea ca uciderea sa ar putea declansa in Londra un razboi intre gruparile mafiote ce provin din Romania.

Conform tabloidului britanic, Sorin Serbu se ocupa cu traficul de droguri si de persoane in Londra. Politia se teme ca moartea sa va duce la un razboi pentru putere intre grupari interlope.

”Serbu a facut milioane din droguri si prostitutie in Europa de Vest. Cand a dotir sa-si mute ”afacerile” in Marea Britanie, celelalte grupari interlope care erau deja inflitrate aici s-au opus. Potrivit unei surse, Serbu a incercat sa se impuna si a adus in Regat in jur de 100 de prostituate. Rivalii sai nu au primit cu ochi buni aceasta decizie si au luat masuri. Va mai fi varsare de sange!”, le-a declarat jurnalistilor o sursa de origine romana.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img