vineri, 29 martie, 2024

Razbunare in stil mafiot a unui vasluian : individul a trimis un sicriu si coroane funerare – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Incidentul s-a petrecut in a doua jumatate a lunii ianuarie a acestui an. Vasluianul Alin Brodoceanu i-a botezat un copil familiei Stanescu din Iasi. Intre timp, acesta le-a imprumutat suma de 5.000 de lei. Cum Brodoceanu vedea ca banii intarzie sa-i mai fie inapoiati a facut demersurile pentru a si-i recupera, dar tot fara izbanda. 
De Craciun, Alin Brodoceanu a venit in vizita la cumatrii sai, la familia Stanescu unde s-au cinstit impreuna. Printre discutii s-a luat vorba si despre suma de bani datorata acestuia, dar Stanescu i-a spus ca nu i-o va mai inapoia. Drept razbunare, pe 25 ianuarie, in jurul orei 1:00, Brodoceanu impreuna cu alti trei indivizi, cu o duba, au lasat in fata portii bulibasei un sicriu, doua coroane, o cruce pe care era scris numele unui fiu de-al bulibasei si aproximativ 100 de lumanari.
Descoperirea macabra a fost facuta chiar de copiii familiei Stanescu, in jurul orei 8:00, in timp ce acestia se pregateau sa iasa din curte pentru a merge la scoala. Cand au vazut ce se afla in fata portii, acestia si-au alertat imediat familia. Politia a fost si ea alertata si a demarat o ancheta in acest caz. Imediat dupa ce au plecat politistii, coroanele, sicriul, crucea si lumanarile au fost adunate la un loc si incinerate conform obiceiului pentru alungarea spiritelor rele. Intreaga comunitate de romi au crezut initial ca li s-au facut vraji. Pentru a alunga spiritele rele unde s-a petrecut totul, locul a fost sfintit. La slujba oficiata de preotul din localitate au participat toti romii. 
“Ei au stiut de la bun inceput despre cine este vorba, cine este autorul. A doua zi s-au prezentat la Politie si au marturisit. Este vorba despre un cumatru al familiei Stanescu”, au spus anchetatorii. Alin Brodoceanu este din Vaslui si are o afacere cu cabaline.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img