vineri, 29 martie, 2024

Razvan Botezatu s-a pozat cu testul de sarcina care a iesit pozitiv: “A ramas Raluca Dumitru insarcinata?”

Distribuie:

Publicat:

Surpriza uriasa pentru fanii lui Razvan Botezatu, unul dintre fostii prezentatori de la Antena Stars! Indragitul moderator s-a fotografiat in timp ce tinea in mana un test de sarcina pozitiv, iar in dreptul imaginii a scris un mesaj emotionant. Fericitul moment are loc la nicio luna dupa ce el si Raluca Dumitru si-au anuntat logodna pe Facebook.

Razvan Botezatu s-a pozat cu un test de sarcina care a iesit pozitiv

Razvan Botezatu a impartasit pe retelele de socializare cea mai mare bucurie pe care o traieste in aceasta perioada. Atat pe Instagram, cat si pe Facebook, el a urcat o poza in care apare in timp ce tine in mana stanga un test de sarcina pozitiv. “#Happy (n.r.: #Fericit) ” este mesajul scris de fostul prezentator in dreptul imaginii de mai jos, fara sa spuna cine este viitoarea mamica sau daca el este fericitul tatic. Astfel, intrebarile din partea sustinatorilor au inceput sa curga pe Internet.

“Dragusanca este graviduta???”, “ A ramas •raluca__dumitru insarcinata??”, “Este vorba despre o prietena de-ale lui Razvan si Biancai, nu despre el”, “Este Raluca insarcinata”, “O sa fii tatic? ” sunt cinci dintre comentariile lasate de prietenii virtuali pe pagina lui Bote de Instagram.

Deocamdata, Razvan Botezatu nu a raspuns la nicio intrebare, insa, dupa ce Bianca Dragusanu a lasat un comentariu, el a reactionat scriind la postarea de mai jos: “•biancadragusanu18, suntem fericiti nu?”. Replica frumoasei blonde nu a venit pana la momenul redactarii acestui articol.

Razvan Botezatu si Bianca Dragusanu, impreuna intr-o calatorie

Potrivit celei mai recente postari a lui Razvan Botezatu, el si fosta sotie a lui Victor Slav au plecat intr-o calatorie. “Am fugit in lume!!! #road #trip •biancadragusanu18” este mesajul scris de fostul prezentator pe pagina lui de Facebook.

Si Bianca Dragusanu a urcat pe paginile ei de socializare selfie-ul in care apare alaturi de Razvan Botezatu, iar in dreptul lui a scris o declaratie de iubire in limba engleza: “Always by my side (n.r.: Intotdeauna alaturi de mine)•razvanbotezatu Love u (n.r.: Razvan Botezatu, te iubesc)”.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img