vineri, 26 aprilie, 2024

Razvan Ciobanu s-a stins subit, iar informatiile cutremuratoare au inceput sa apara! La aproape o luna de la moartea designerului, soc!

Distribuie:

Publicat:

Dupa ce s-a vorbit intens de faptul ca Razvan Ciobau si Stephan Pelger ar fi avut un conflict intr-un club din Capitala, designerul a avut o interventie telefonica la „Star Matinal” si a povestit care este, de fapt, adevarul despre cele intamplate. 

Stephan Pelger a infirmat informatiile potrivit carora el si Razvan Ciobanu ar fi avut un conflict intr-un club din Capitala. Vedeta a povestit la „Star Matinal” cum au stat, de fapt, lucrurile. 

„Am fost cunostinte, nu am avut acelasi cercuri de prieteni, ne-am invartit in aceeasi industrie. Am fost, intr-adevar in acea seara in aceeasi cub, insa fabulatiile devin inimaginabile si am introdus si daca aceste prostii se mai perinda, voi lua actiuni in judecata. 
A trecut suficient timp, trebuie sa lasam oamenii sa se odihneasca, Razvan sa aiba pacea lina. La iesire ne-am intalnit, pe mine m-a condus un bodyguard afara pana la masina, pentru ca era prea aglomerat. Nici macar unul pe langa altul nu am trecut! Nu am avut aceleasi cercuri de prieteni, am mai spus. Eu l-am admirat foarte mult ca si creator, ca si om de arta. Nu ne-am intersectat mai deloc.” a spus Stephan Pelger, pentru „Star Matinal”. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img