vineri, 19 aprilie, 2024

Razvan Cuc il critica pe directorul CFR Infrastructura: ‘Am luat masuri’

Distribuie:

Publicat:

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc a declarat duminică, într-o conferinţă de presă că CFR Infrastructură avea acelaşi termen pentru restructurări cu CNAIR-ul, iar directorul CFR SA, Constantin Axinia nu l-a respectat. "Nu-l înlocuiesc eu, Consiliul de administraţie îl înlocuieşte", a spus Cuc, potrivit Mediafax.

"Managementul, aştept să mă informeze şi pe mine luni dimineaţă de ce nu fac restructurări. Aveau termen concomitent cu CNAIR-ul. CNAIR-ul a intrat restructurarea lunea trecută şi vineri a finalizat practic toată procedura, atunci ar fi trebuit şi CFR Infrastructură", a spus ministrul.

Întrebat dacă îl va înlocui pe actual director al CFR Infrastructură, Constantin Axinia, acesta a explicat că responsabiliatea îi revine Consiliului de Administraţie. "Nu-l înlocuiesc eu, Consiliul de administraţie îl înlocuieşte. Eu pe domnul director şi pe domnul director general i-am evaluat după termen, punct. Nu şi-au făcut treaba cu trebuie, am luat măsuri.", a declarat Cuc.

Acesta a mai afirmat că există în cadrul Companiei Naţionale de Căi Ferate CFR SA angajaţi de zece ani care nu sunt capabili să aducă valoarea companiei şi care nu pot debloca proiecte.

"Organigrama nu este greu de făcut, mai greu este de identificat aceste persoane care trebuie să înlocuiască acei monştri. Şi la CNAIR pe care le ştim şi se vehiculează, văd şi pe Facebook şi pe ştiri, pe site-uri şi peste tot. Când ai un om care stă de 8, 9, 10 ani pe o funcţie şi nu îţi mai generează o valoarea adăugată la proiecte şi nu îţi deblochează proiectele acolo unde alţii nu sunt în stare să le deblocheze, repet, este rea voinţă, la omul care nu îmi vine să îmi dea o soluţie concretă pentru un proiect", a spus ministrul.

Ministrul Transporturilor a declarat duminică că 35 de posturi de directori din CNAIR au fost restructurate.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img