joi, 28 martie, 2024

Razvan Cuc, ministrul desemnat al Transporturilor: “Avionul Blue Air intors din drum avea probleme la un motor”

Distribuie:

Publicat:

Un avion al companiei Blue Air, care trebuia sa ajunga de la Bucuresti la Palma de Mallorca, s-a intors, joi, pe pista si a aterizat pe Aeroportul Henri Coanda, dupa ce comandantul aeronavei a declarat urgenta, din motive tehnice, anunta Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti. UPDATE: Ministrul desemnat al Transporturilor, Razvan Cuc, a declarat ca a fost informat de catre Autoritatea Aeronautica despre faptul ca avionul care s-a intors din zbor, joi dimineata, pe aeroportul Otopeni avea probleme la un motor.

UPDATE „Am fost informat de catre domnul director de la Autoritatea Aeronautica, este vorba despre o defectiune la un motor, care constituia o problema de siguranta, si in perioada urmatoare se va desfasura o ancheta pentru a stabili care a fost problema din punct de vedere tehnic”, a declarat oficialul, la iesirea din sedinta in care comisiile parlamentare reunite l-au validat pentru un nou mandat de ministru al Transporturilor.

Un avion al companiei Blue Air, care trebuia sa ajunga de la Bucuresti la Palma de Mallorca, s-a intors, joi, pe pista si a aterizat pe Aeroportul Henri Coanda, dupa ce comandantul aeronavei a declarat urgenta, din motive tehnice, anunta Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti.

„Cursa 0B 9247 Bucuresti – Palma de Mallorca, apartinand companiei aeriene Blue Air, a decolat de pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti la ora 09.00. Dupa decolare, la ora 09.09, comandantul aeronavei a declarat urgenta, din motive tehnice. Imediat, pe Aeroportul Henri Coanda s-a format dispozitivul de urgenta, conform procedurilor standard”, se arata intr-un comunicat de presa al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti.

Aeronava a aterizat in siguranta, la ora 09.41. La bord se aflau 135 de pasageri si echipajul.

Stire “Cursa 0B 9247 Bucuresti – Palma de Mallorca, apartinand companiei aeriene Blue Air, a decolat de pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti la ora 09.00. Dupa decolare, la ora 09.09, comandantul aeronavei a declarat urgenta, din motive tehnice. Imediat, pe Aeroportul Henri Coanda s-a format dispozitivul de urgenta, conform procedurilor standard”, se arata intr-un comunicat de presa al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti.

Aeronava a aterizat in siguranta, la ora 09.41. La bord se aflau 135 de pasageri si echipajul.

Traficul aerian pe Aeroportul Henri Coanda se desfasoara in conditii normale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img