marți, 19 martie, 2024

Razvan Marin ar putea lipsi de la Campionatul European de tineret

Distribuie:

Publicat:

Răzvan Marin (21 de ani) ar putea fi marea absenţă a României U21 la Campionatul European de peste câteva săptămâni. Ajax nu l-ar lăsa să participe, după cum afirmă Adrian Boingiu, secundul lui Mirel Rădoi potrivit mediafax.

Stafful a purtat discuţii cu olandezii, dar se pare că aceştia nu se lasă convinşi. Sunt îndreptăţiţi de regulament să refuze, dar Boingiu afirmă că ”negocierile” nu se opresc aici. Vor încerca să-i convingă pe cei de la Ajax că momentul este unul istoric pentru naţionala României de tineret, iar Răzvan Marin este, poate, cel mai bun fotbalist U21. ”Au fost discuţii din care a reieşit că Ajax nu îl va lăsa să vină pe Răzvan Marin la Euro 2019. Noi sperăm într-o minune, în care să înţeleagă că pentru imaginea lui, în perspectivă, participarea la un turneu european, cu un rezultat bun, poate însemna foarte mult”, a declarat Boingiu la Digi Sport.

De acest subiect a vorbit şi Răzvan Marin, în urmă cu câteva zile. Îşi doreşte să participe la EURO, dar decizia nu îi aparţine. ”E un subiect delicat pentru mine. Nu am ce să spun despre acest lucru. Eu am spus tot timpul că îmi doresc să joc pentru U21 la Euro. S-au schimbat multe. Voi lăsa clubul şi antrenorii naţionalelor să decidă pentru mine. E o situaţie foarte delicată pentru mine”.

Reprezentativa de tineret a României va fi una dintre cele 12 reprezentative prezente la EURO 2019. Echipa condusă de Mirel Rădoi se află în grupa C, alături de Anglia, Franţa şi Croaţia.

Programul grupei C:

18 iunie 2019: România – Croaţia (San Marino, 19:30*), Anglia – Franţa (Cesena, 22:00)
21 iunie 2019: Anglia – România (Cesena, 19:30), Franţa – Croaţia (San Marino, 22:00)
24 iunie 2019: Franţa – România (Cesena, 22:00), Croaţia – Anglia (San Marino, 22:00)

Campionatul European se va disputa în perioada 16-30 iunie 2019, în 5 oraşe din Italia şi în San Marino: Bologna, Reggio nell’Emilia, Cesena, Trieste, Udine, Serravalle. Din cele 3 grupe se vor califica în semifinale câştigătoarele şi cea mai bună ocupantă a locurilor secunde.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img