marți, 19 martie, 2024

Razvan Simion a pozat o mireasa singura intr-un fast food, iar imaginile au devenit virale. La cateva ore, tanara l-a sunat pe prezentator: “Dintr-odata, nu mai eram eu ciudatul”

Distribuie:

Publicat:

Razvan Simion a avut parte de o surpriza, dupa ce a mers in acest weekend intr-un fast food. La una dintre mese statea o tanara imbracata intr-o rochie de mireasa. Asteptand cateva minute si observand ca aceasta era singura, prezentatorul i-a facut doua poze, pe care le-a facut publice. Fotografiile au starnit o serie de discutii pe Internet. Cateva ore mai tarziu, prezentatorul TV a fost sunat chiar de mireasa pe care a facut-o vedeta pe pagina lui de Instagram. In cadrul editiei din aceasta dimineata de la “’Neatza cu Razvan si Dani”, el a povestit ce i-a zis frumoasa femeie care s-a casatorit de curand.

Razvan Simion, in calitate de “paparazzi” pentru o mireasa

In timp ce era intr-un fast food, Razvan Simion a ramas mut de uimire, dupa ce a vazut ca la o masa alaturata era o tanara care purta o superba rochie de mireasa. Nedumerit, el a jucat rolul unui paparazzi si, fara sa fie observat, i-a facut doua poze femeii in timp ce butona pe telefon si a postat imaginile pe o retea de socializare, unde le-a cerut parerea internautilor.

“Furata sau in pauza de masa?”, a scris Razvan Simion in dreptul imaginilor.

Zeci de internauti si-au spus parerea despre pozele facute de matinalul de la Antena 1. Desigur, au fost si unii care au facut glume mai mult sau mai putin rautacioase.

“Nemancata :))”, “Sau si-a dat seama ca are o relatie mai buna cu mancarea decat cu viitorul sot”, “Dupa fata ei, zici ca e inselata”, “Eu cred ca a fugit de la altar”, “Doar isteata! Si-a dat seama ca viata e frumoasa singura

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img