vineri, 26 aprilie, 2024

Razvan Simion, critici dure pentru inlocuitoarea Flaviei la Neatza! Ce s-a spus in direct, la Antena 1

Distribuie:

Publicat:

Razvan Simion, unul dintre prezentatorii  matinalului ,,Neatza”, de la Antena 1, a criticat-o aspru pe Ramona Olaru, inlocuitoarea asistentei Flaviei Mihasan.

Blonda, Ramona Olaru, a primit critici dure din partea lui Razvan

Ramona Nicoleta Olaru i-a luat locul fostei asistente tv, Flavia Mihasan cand aceasta a ramas insarcinata. Desi, Ramona Olaru este de 9 luni asistenta la emisiunea ,,Neatza”, Razvan Simion este in continuare dur cu blonda si o cearta mai des. In schimb, Ramona spune ca, Dani Otil este mai permisiv.

„Razvan imi zice tot timpul: „Poarta-te ca o lady! Fii si tu cuminte!”. Ca eu sunt nebuna, asa am fost si nu pot sa ma stapanesc, sunt: ha, ha, ha, hi, hi, hi. Dar se distreaza cu ce fac eu! El e cel mai aspru, ca sa zic asa , dar e foarte bine ce face. Am invatat multe lucruri alaturi de ei in doar doua luni”, a marturisit asistenta tv pentru cancan.ro.

Tanara a mai cochetat cu televiziunea si este foarte entuziasmata de noul jos. S-a obisnuit atat cu programul matinal, cat si cu colegii.„Nu stiu cand au trecut doua luni. Foarte rapid m-am adaptat, pentru ca imi place extrem de mult si, cand iti place un lucru, nu te mai gandesti: Aoleu, e 5 dimineata, nu vreau sa ma trezesc. Nu, inca ma bucur de lucrul acesta si ma trezesc fericita tot timpul. La 6 dimineata, cand intru pe usa redactiei cu: Hei, buna dimineata! Ce faceti?, colegii ma intreaba: „De unde ai energia asta?”. Inca o am, pentru ca imi place”. Ca sa fie fresh in fiecare dimineata, tanara recunoaste ca are grija sa-si faca somnul de frumusete. „La 21.30 – 22.00 e deja ora la care nu mai pot sa tin ochii deschisi. Dar ma bucur ca am toata noaptea pentru odihna”, a declarat Ramona. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img