vineri, 29 martie, 2024

Reactia lui Alex Bodi dupa ce s-a zvonit ca Bianca Dragusanu se iubeste cu seful lui. „Cu prietenul meu, niciodata”

Distribuie:

Publicat:

Alex Bodi, fostul iubit al Biancai Dragusanu, a reactionat dupa ce, in ultimele zile, s-a speculat ca vedeta ar trai o idila cu seful lui, Josip Heit.

Bianca Dragusanu a avut o relatie cu Alex Bodi, insa s-a despartit de acesta la cateva zile dupa Craciun. Dupa seapararea de acesta, au aparut zvonuri conform carora vedeta ar avea o relatie cu un croat pe nume Josip Heit. Acesta este seful lui Alex Bodi, fostul iubit al Biancai Dragusanu, la firma  Gold Standard Bank, un holding care detine compania germana Karat Bars International GMBH, specializata in vanzarea de aur. Croatul si Bianca s-au intalnit in vacanta pe care acesta a petrecut-o in Dubai alaturi de Alex Bodi.

Dupa aparitia zvonuri privind o presupusa idila intre Bianca Dragusanu si Josip Heit, Alex Bodi a reactionat.

Intrebat pe retelele de socializare despre aceasta posibila idila, Alex Bodi a fost extrem de transant.

„Nu s-a cuplat nimeni, e un zvon lansat de cineva care nu are nimic de facut. Hai sa nu jignim si sa vorbim urat, ea poate face ce vrea cu viata ei, dar cu prietenul meu, niciodata” si „Josip nu ar face asa ceva nici daca incearca ea! A fost doar o provocare esuata”, au fost raspunsurile date de Alex Bodi, potrivit wowbiz.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img