miercuri, 27 martie, 2024

Reactia lui Brigitte Sfat dupa ce Simona Halep a fost umilita de publicatia Charlie Hebdo. “Aceasta nesimtire…”

Distribuie:

Publicat:

Simona Halep, castigatoarea ultimului turneu feminin de la Roland Garros, a fost tinta unei caricaturi rasiste a publicatiei Charlie Hebdo, dupa succesul de la Paris, care a avut loc in weekendul trecut. Hebdomadarul scris alaturi de caricatura: „O romanca a castigat Roland Garros: „Fier vechi, fier vechi”. Situatia a enervat-o la culme pe Brigitte Sfat, care a rabufnit pe contul personal de socializare.

„Aceasta nesimtire a francezilor, chiar daca este caricatura, in care indirect suntem facuti ‘tigani’, vanzatori de fier vechi, nu este penalizata si s-a acceptat a fi publicata, in schimb gluma lui Ilie in legatura cu Serena – ‘ciocolata cu lapte’ a fost scump taxata in special de ATP. Rusine! Iti multumesc, Simona! Sunt mandra ca sunt roman!”, a scris Brgitte Sfat pe Facebook.

Revista de satira Charlie Hebdo a publicat de-a lungul timpului mai multe caricaturi si articole controversate, fiind tinta unui atac terorist care a socat mapamondul in 2015, atunci cand 12 jurnalistii ai redactiei au fost impuscati.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img