joi, 28 martie, 2024

Reactia lui Catalin Botezatu, dupa ce s-a spus ca are un copil secret

Distribuie:

Publicat:

Catalin Botezatu a avut prima reactie, dupa ce s-a spus ca ar avea un copil secret. Designerul a vorbit in cadrul emisiunii „Acces Direct”, despre aceasta situatie si neaga cu vehementa ca Alexandru, in varsta de 21 de ani, ar fi baiatul lui. 

Insa, in cazul unui test ADN, daca se dovedeste a fi al lui, Catalin Botezatu spune ca el va recunoaste copilul si il va ajuta. 

„Daca ar fi al meu (n.r. tanarul de 21 de ani), mi-as asuma si categoric ca l-as ajuta. Nu il stiu. Nu il cunosc nici pe copil, nici pe domnul (n.r. Cristian) respectiv. Nu il cunosc pe acest domn. Aud, pentru a doua oara de el, pentru ca stiu ca a mai fost odata, impreuna cu fiul sau, la fostul meu asociat, spunandu-i acelasi lucru. Categoric ca nu este adevarat! Daca el l-a crescut de 21 de ani, daca s-a nascut in prezenta lui, cum poate sa aiba dubii? Sotia lui, timp de 21 de ani, de ce a stat atatia ani sa astepte chestia asta? Nu exista o explicatie. Foarte multi oameni cresc copii nenaturali si nu e o povara, din contra, dar nu e cazul meu. Acum, repet, nu il stiu, nu il cunosc nici pe copil, nici pe domnul respectiv. 

Din cate am inteles eu, de la asociatul meu, doamna respectiva (n.r. mama copilului) l-a parasit sau s-au despartit, nu stiu, si atunci, din dorinta de a se razbuna pe ea a inventat acest subiect. Mi s-a spus ca el este sotul unei doamne care a lucrat la unul din restaurantele mele, pe vremuri, acum 20 si ceva de ani. Imi aduc aminte ca am avut o casierita foarte draguta, care era casatorita. Era mult mai in varsta decat mine, mai asa, usor mai plinuta. O iubeam ca pe o mama, pentru ca, repet, era mai in varsta decat mine. In niciun caz nu m-am combinat cu personalul. Eu sunt dispus sa fac test ADN, dar acum nu pot sa fac lucruri de genul asta la initiativa oricarui om care, cu tot respectul, nu are ce face. Daca ar fi fost adevarat, ar fi semnalizat chestia asta in primii ani de casnicie, nu? Nu dupa 21 de ani. Si daca ar fi al meu, mi-as asuma si categoric ca l-as ajuta”, a spus Catalin Botezatu la „Acces Direct”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img