marți, 19 martie, 2024

Reactia lui Catalin Radulescu dupa transferul unui deputat PSD la Pro Romania

Distribuie:

Publicat:

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a comentat, luni, plecarea din partid a unui deputat social-democrat care a spus că din cauza acestuia a decis să demisioneze din formațiune.

„Am văzut și eu că m-a invocat, noi toți am rămas surprinși pentru că acum o săptămână l-am luat cu mașina și am mers cu el la o întâlnire electorală, preelectorală într-o comună din județul Argeș și nu mi-a spus nimic că ar fi avut vreo nemulțumire legat de cineva din județul Argeș. Referitor la valorile de stânga ale dânsului nu vreau să comentez prea mult, colegul nostru a venit de la PDL de puțin timp, adică înainte să fie ales ca parlamentar, nu știu ce valori a avut dânsul, eu sunt de 25 de ani în PSD, dânsul a venit de vreo doi ani de zile în PSD și reprezintă valorile de stânga, am înțeles că valorile de stânga ale dânsului sunt spre securitate și securiști, e foarte bine, nu știu din ce cauză a plecat pentru că nouă nu ne-a spus, nu m-am certat niciodată cu el, nu am avut nici o discuție”, a spus Cătălin Rădulescu, la Realitatea TV.

„M-a luat prin surprindere inclusiv declarația lui personală. Dacă a avut alte probleme cu alții este problema lui trebuia să vină să o prezinte președintelui partidului, dar ca să spui că pleci din PSD din cauză că tu reprezinți valori de stânga și mergi la securiști, sigur că e interesant punctul acesta de vedere. Mie îmi pare râu de fiecare dată când pleacă un coleg din PSD, niciodată nu îmi place starea asta conflictuală, repet nu am avut nici un fel de discuție cu acest băiat, ba din contră am avut o relație cu el normală, civilizată. Nu știu ce motive l-au făcut să plece și în acest moment, dar faptul exact cum ați spus și dumneavoastră că trebuie votate anumite lucruri în Parlament, sigur că securiștii la un anumit moment se regrupează și fac în așa fel încât să nu, să vadă ceea ce se întâmplă”, a mai spus Rădulescu.

Deputatul de Argeș, Nicolae Georgescu, a anunțat luni că a demisionat din PSD și s-a înscris în Pro România din cauza lui Cătălin Rădulescu .

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img