marți, 19 martie, 2024

Reactia lui Codrin Stefanescu despre pedeapsa cu executare ceruta de DNA pentru Liviu Dragnea

Distribuie:

Publicat:

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a lansat, marti, un atac la adresa procurorilor DNA care au cerut in dosarul lui Liviu Dragnea pedepse cu executare, atat pentru liderul PSD cat si pentru celelalte persoane cercetate in dosarul DGASPC Teleorman.

"Este absolut odios sistemul securistic din Romania care reuseste sa demonstreze in fiecare zi lucrul acesta. Astazi, prin cererea absurda a DNA in procesul lui Liviu Dragnea, reuseste in plus sa ne si socheze. Indiferent de dezvaluirile facute in ultima perioada de oameni din sistem, declaratiile acestora la Comisia de control SRI, in spatiul public sau in conferintele de presa, nu reusesc sa stavileasca intentia Statului Paralel de a face pulbere PSD incepand cu liderul acetuia pana la ultimul membru de partid", a declarat pentru MEDIAFAX secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu.

El si-a exprimat convingerea ca judecatorii ”vor tine cont de conotatia politica” a dosarului lui Liviu Dragnea.

"Sunt convins ca judecatorii vor tine cont de conotatia politica a acestui dosar si de vanatoarea si hartuirea la care a fost supus Liviu Dragnea in ultimii ani de zile si se vor descatusa de presiunile si de santajul facut de DNA si SRI prin tot felul de protocoale secrete si vor judeca cu calm si celeritate aceasta situatie pentru ca dosarul pe fond e lipsit de absolut orice logica si este in mod clar una dintre multele comenzi politice a carei victime au fost membrii PSD", a mai spus social-democratul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img