vineri, 26 aprilie, 2024

Reactia unor gorile care vor sa se adaposteasca de ploaie a devenit virala! Peste 8 milioane de oameni au savurat momentul delicios – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Imaginile care au topit inimile a milioane de internauti! Reactia inedita a unui grup de gorile pentru a scapa de ploaia torentiala care le-a apucat pe drum! Uite cum isi apara cele doua gorile puiutii pe care ii tin strans la piept 

Un grup de patru gorile de la Zoo Riverbank Zoo din Columbia au fost filmate in momentul in care acestea cautau disperate un adapost pentru a se proteja de picaturile de ploaie enervante!

Ingrijitorul care se ocupa de maimute, Brooke Husinger, a impartasit imaginile pe retelele sociale, observand gorilele cum se adapostesc sub un acoperis in momentul in care incepe o ploaie. Oamenii care se aflau in interiorul incaperii privesc cu mult interes reactiile primatelor atunci cand sunt atinse de ploaie.

Acestea sunt extrem de expresive si atente la ce se intampla in jur. Se poate vedea cum una dintre ele preia initiativa de a pleca, dar o face foarte atent, avand o strategie bine stabilita. Aceasta se deplaseaza lipita de perete pentru a nu fi plouata. Dupa ea pornesc si celalalte doua maimute mame, care au in grijp doi puiuti, fiecare tinundu-l pe al ei in brate.

Pentru ca nu sunt singure, mamicile par a fi extrem de protective cu puiutii lor, acoperindu-i cat pot de tare. Ultimul care pleaca pare a fi liderul grupului care pare ca o ia alta directie.

Ceea ce a atras cel mai mult atentia publicului a fost mimica pe care gorilele o au incercand sa nu se ude, extrem de similara cu cea a oamenilor.

Ingrijitorul a facut publice aceste imagini inedite, avand alaturi un mesaj: "Gorilele sunt niste creaturi minunate si maiestoase, pline de gratie si frumuseste, exceptand momentele cand ploua".
Imaginile video au facut inconjurul lumii, cucerind milioane de internauti! Urmareste-le chiar acum si tu:

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img