joi, 18 aprilie, 2024

Reactia unui tanar dupa ce a aflat ca iubita lui a murit in masacrul de la liceul din Crimeea

Distribuie:

Publicat:

Gest tulburator comis de un adolescent de 19 ani in urma tragediei din Kerci, soldate cu 20 de morti si circa 40 de raniti.

La cateva ore dupa ce a aflat ca prietena lui a murit in drum spre un spital din Moscova, ranita grav de bomba care a explodat in liceul din Kerci, Armen Badalyan a sarit pe fereastra apartamentului sau, relateaza RT.com.

Viktoria Demchuk, de 17 ani, era una dintre cele mai populare eleve din liceul unde a fost comis masacrul. In momentul tragediei se afla in cantina, unde a explodat bomba artizanala amplasata de atacator intr-un rucsac.

Initial doctorii i-au amputat un picior, apoi au trimis-o cu un avion la un spital din Moscova, insa fata a murit pe drum.

Vezi si: Atentat terorist in Crimeea! Mai multi oameni au murit

La cateva ore, iubitul ei Armen Badalyan a scris pe contul de VKontakte: ”Te iubesc, impreuna pentru totdeauna!”, apoi a sarit de la etajul al patrulea. Adolescentul a suferit leziuni grave la coloana vertebrala si a fost dus la spitalul unde a fost tratata si iubita lui. Cazul a declansat un val de emotie pe retelele sociale din Rusia.

Dupa masacru, apropiatii ucigasului au conturat portretul unui tanar “pasionat de arme” si care voia sa se razbune pe colegii si profesorii sai. Tanarul, care s-a sinucis in biblioteca liceului, si-a pregatit metodic crima, potrivit anchetatorilor. Era inarmat cu o pusca si adusese cu el doua bombe artizanale, pe una detonand-o, si numeroase munitii.

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat ca masacrul este “rezultatul mondializarii” si “al retelelor sociale si al internetului”, care, in opinia sa, au permis importarea in Rusia a unui fenomen de crime in masa de provenienta nord-americana.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img