miercuri, 24 aprilie, 2024

Reactia vicepremeirului Rusiei dupa ce a primit interdictia de a zbura deasupra Romaniei: “Asteptati raspuns, nemernicilor!”

Distribuie:

Publicat:

Vicepremierul Rusiei, Dmitri Rogozin, a reactionat dur dupa ce avionul sau a primit interdictie de survol a spatiului aerian al Romaniei. 

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a comentat decizia autoritatilor romane de a nu permite avionului in care se afla oficialul rus sa tranziteze spatiul aerian roman.

Potrivit Deschide.md, acesta a scris pe pagina sa de Twitter: „Autoritatile Romaniei a supus pericolului pasagerii avionului S7, femei si copii. Combustibilul era suficient doar pana la Minsk. Asteptati raspuns, nemernicilor

Avionul vicepremierului rus Dmitri Rogozin care se indrepta spre Chisinau, din Ungaria, a fost intors din Romania, in urma unei decizii a Bucurestiului. “Romania nu a fost de acord ca avionul respectiv sa survoleze spatiul aerian national”, a precizat MAE pentru Realitatea.net.

Informatia a fost confirmata pentru Realitatea TV si de surse din Romatsa.

Fostul ministru de Externe al Romaniei, Cristian Diaconescu, a explicat ca decizia a fost una fireasca si a respectat sanctiunile impuse de Uniunea Europeana. .

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img