vineri, 29 martie, 2024

Reactie oficiala. Seful IPJ Vaslui nu este ruda cu violatorii vasluieni

Distribuie:

Publicat:

Referitor la informatiile aparute in mass-media, Inspectoratul de Politie Judetean  Vaslui face urmatoarele precizari:

I.P.J.  Vaslui
, prin structurile sale, a efectuat toate demersurile procedurale pentru solutionarea cu celeritate a cauzei, astfel incat, in luna noiembrie 2014, in urma probatoriului administrat, cele sapte persoane au fost retinute, fiind sesizata unitatea de parchet competenta pentru demararea procedurilor de arestare  preventiva a acestora.

De asemenea, mentionam faptul ca, intre reprezentantii conducerii Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui si persoanele, din localitatea Valeni, banuite de comiterea infractiunii de viol, nu exista nicio legatura de rudenie.

UPDATE:Stirea intiiala:Noi detalii ies la lumina in cazul violului odios de la Vaslui.  Seful Inspectoratului Judetean de Politie (IPJ) Vaslui, Mihai Carp, este originar din Valeni si, mai mult, ar fi ruda cu doi dintre violatori. Modul in care au evoluat lucrurile in acest caz au determinat aparitia a doua ipoteze, legate de cum a actionat justitia. Prima dintre acestea a fost cea a coruptiei, a doua fiind incompetenta.

Acum apare si o a treia posibilitate, aceea ca violatorii sa se bucure de protectie. Seful IPJ nu a comentat informatiile, insa primarul din Valeni, Constantin Pintilie, spune ca nu exista niciun fel de legatura de rudenie intre Mihai Carp si vreunul dintre violatori.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img